Photo Recovery Software voor 
view   &  view

Image Rescue

Image Rescue is een idee dat is al een stap in de hoofden van veel mensen die denken dat de wereld zelf een foto , en veel van deze mensen niet stoppen met het opnemen van het dagelijks leven met hun telefoons , DSLR camera's en andere apparatuur . Ieder van ons slaat een heleboel foto bestanden en mappen in dergelijke elektronische apparaten . En , er zijn situaties waarin we ze uiteindelijk verliezen alleen als gevolg van een beetje domme blunder . Mensen worden geconfronteerd dit soort foto verlies gevallen die normaal elke dag , en de ervaring dat moment alsof ze beroofd . In dit soort situaties men niet wenst om zijn tijd te consumeren verspillen aan iets waar een persoon bijna alles maar , maakt biedt nul resultaten . Disk Doctor heeft een specialiteit in data recovery , en biedt een scala van software-applicaties die zijn resultaatgericht . Foto redgereedschap van Disk Doctors is iets dat zal helpen bij het ​​redden in meestal allerlei foto verlies situaties . Daarnaast kunnen we paar dingen die precies hoe individuen kunnen uitdrukken identificeren verliezen gegevensbestanden alsook mappen van foto's , en een paar fantastische eigenschappen van het redden hulpmiddel door Disk Doctors .

  • Het is echt de moeite waard om te vermelden dat foto recovery tool exclusief is ontwikkeld om Afbeelding reddingsplan te geven.
  • Het gaat om weer iets dat je net verloren buiten elke vorm van opslag van media die je hebt, net als, alle soorten harde schijven, geheugenkaarten, flash drives, etc.
  • Het is ontworpen om te gaan met elke vorm van foto verlies incident dat verwijdering plaatsvindt als gevolg van fouten, partitie verwijderen of opmaak bevat.
  • Verlies van foto's kunnen voorkomen wanneer u een data-opslag media, zoals USB-drive loskoppelen zonder de vaststelling van de juiste proces.
  • Foto verlies kan altijd ontstaan ​​als gevolg van de opslag van media corruptie of soms bij het overbrengen van data bestanden van het ene medium naar het andere.